Härlig värme med kaminer i Växjö

Få värme, energi och en välkomnande samlingspunkt

I Växjö är ett alternativ till pelletskaminer en öppen vedkamin

Kaminer


Hos Kaminbutiken Räppe hittar du ett brett utbud av olika kaminer, eldstäder och öppna spisar. Från enkla och mobila braskaminer till pelletskaminer, vedpannor samt vackra eldstäder och murade spisar. Hitta den rustika, klassiska och mysiga känslan med riktiga vedspisar och kakelugnar, både i traditionell och modern tappning, beroende på vad du själv tycker om.

Få hjälp med att sprida värmen

Miljö


Dagens vedeldning är något helt annat än vad det har varit. Med tekniska framsteg och moderna innovationer kombineras största möjliga miljöhänsyn med största möjliga effekt. Förutom våra miljövänliga produkter för biobränsle kan du hos Kaminexperten också hitta ett brett utbud av solfångare. Vi erbjuder olika skräddarsydda lösningar för att få ut så mycket som möjligt av den kostnadsfria solenergin. Allt med miljön i åtanke.

Det bästa för miljö och plånbok

Tjänster


Förutom vår produktförsäljning i butiken i Växjö kan vi också erbjuda ett brett utbud av service och tjänster. Installation, montering och reparation av de produkter vi säljer, från bras- och pelletskaminer. Med snabb och effektiv service av hög kvalitet till låg kostnad kan du alltid lita på att du får värme- och energilösningar som räcker länge.

God service för lång hållbarhet