Låt experten installera din kamin

Vänd dig till företaget med högkvalitativa produkter och god service

Kaminbutiken Räppe är det självklara valet för dig som vill ha hög kvalitet i service, produkter och bemötande. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster såsom solvärme, kaminer eller hjälp med att installera kamin i Växjö eller på annan ort i Kronobergs län. Med lång erfarenhet, stor kunskap och en kontinuerlig vidareutbildning ser vi till att alltid erbjuda bästa möjliga service för våra kunder.

Om du väljer att installera kamin blir ditt vardagsrum i Växjö så här inbjudande

Vår bakgrund

Vi startade inom pelletsbrännarbranschen med egen tillverkning av brännare och är fortfarande lite aktiva inom pellets. Marknaden var tyvärr styrd av bidrag för konvertering från olja och el, när bidraget tog slut så föll marknaden och vi fick styra om till vår nuvarande verksamhet. Braskaminer, som nu är vår huvudverksamhet, har vi sysslat med sedan 2007 och vi har stor nytta av de kunskaper vi skaffat oss inom pelletsvärme.

Vi säljer och installerar även solvärme, sol-el, pelletskaminer och värmepannor. Tack vare vår kunskapsbredd klarar vi också avancerade vattenburna lösningar.

Erfarenhet

Hos Kaminbutiken Räppe får du hjälp av personal med lång erfarenhet inom branschen. Värme och energi är ett område som är stadd i ständig utveckling, vilket gör det till en utmaning att hänga med i svängarna. Hos oss kan du alltid lita på att du får hjälp av personal med lång erfarenhet, stor expertis och uppdaterad kunskap som vi vidareförmedlar till dig som kund. 

Kvalitet

Ett tydligt kvalitetstänkande genomsyrar hela vår verksamhet. Från val av samarbetspartners och leverantörer till kundbemötande och självklart de produkter och tjänster vi erbjuder i butiken, från pelletskaminer till att montera solceller eller installera kamin. Vi lämnar en kvalitetsgaranti på alla produkter och tjänster vi säljer, vilket gör att du som kund alltid kan känna dig trygg i ditt val av värme- och energileverantör.

Service

Service handlar inte bara om ett brett leende och ett trevligt bemötande, även om det självklart är en del av helheten. Med Kaminexperten i Växjö får du en samarbetspartner som verkligen vill erbjuda hållbara lösningar för alla parter. För oss står kunden alltid i centrum. Vi erbjuder snabba och effektiva tjänster till låg kostnad, till exempel när du behöver montera pannor eller installera kamin. Med flexibilitet och noggrannhet utför vi våra servicetjänster, inte bara i Växjö utan i hela Kronobergs län. Vår ambition är att göra bra jobb med nöjda kunder som följd, det är både trevligt och ger bra reklam.